Malzemeler

•1 Adet Dolmalık Kırmızı Biber
•18 Adet Etimek
•1 Adet Havuç
•Yarım Çay bardağı ılık Süt
•1 Adet Kuru Soğan
•400 Gr Labne Peyniri
•1 Demet Pazı
•2 Diş Sarımsak
•3 Yemek kaşığı Sıvı Yağ
•1 Çay kaşığı Tuz


Süsü İçin

• Kararında Kırmızı Biber, Maydanoz


Hazırlanışı

Havuç, kırmızı biber ve pazıyı (sapları ile beraber) ince ince doğrayın. Yemeklik doğradığınız soğanı sıvı yağda kavurun. Doğradığınız sebzeleri ve sarımsağı ekleyin. Tuzunu ilave edin. Ocaktan alın. Ilıdığı zaman Labne’yi ekleyin ve karıştırın. Etimeklerin ikisini yan yana olmak üzere 3 sıra olacak şekilde sevis tabağına dizin ve ılık süt ile ıslatın. Üzerine Labne’li pazılı harçtan yayın. Tekrar etimek döşeyin ve her birini ılık sütle ıslatıp tekrar üzerine harçtan yayın. Üçüncü kat etimekleri dizin. Labne’yi önce bir kasede karıştırın ve en üstteki etimeklerin üzerine sürün. Maydanoz yaprakları ve kırmızı biberle süsleyin.