Malzemeler

3 Dilim Bayat Ekmek İçi
0.75 ( 3/4 ) Su bardağı Hazır Garnitür
Yarım Kg Kıyma
1 Adet Rendelenmiş Soğan
1 Adet Yumurta
Kararında Karabiber, Kırmızı Pul Biber, Kırmızı Toz Biber, Tuz

Üzeri İçin

2 Tatlı kaşığı Tereyağı
1 Adet Yumurta Akı

Hazırlanışı

Garnitür hariç tüm malzemeleri derin bir kaba alıp iyice yoğurun. Kıymayı 1 parmak kalınlığında tezgaha yayın. üzerine garnitürü serpip rulo şeklinde sarın. Fırın kabını yağlayın. Kat yeri alta gelecek şekilde köfteyi kaba alın. Köftenin üzerine yumurta akı sürüp tereyağını küçük parçalar şeklinde üzerine serpin. önceden ısıtılmış 180-200 derece fırında kızarıncaya kadar pişirin. dilimleyip patates püresi ile servis yapın.